Keilaus

Bowling Housesta löydät 8 kilpailumitat täyttävää keilarataa. Kaikista radoista löytyy automaattiset pistelaskujärjestelmät. Perheen pienimmille keilaajille löytyy helpotusta bumber ränniesteiden ansiosta, jolloin pallo ei tipu ränniin ja keilaaja saa onnistumisen riemua. Keilahallista löytyy myös pallon lähetyskouru sekä erikoisvalmisteinen kahvapallo niille joilla, on heittokäsi kipeä. Toisin sanoen keilaus sopii kaiken ikäisille ja kokoisille.

Keilaus harrastuksena Nurmijärvellä onnistuu loistavasti. Keilahallin palveluista löytyy myös harrastusvälineiden osto. Kengät, laukut, teipit, oman käden mitoille porattu pallo ja muut välineet. Myös vakiovuorot tai kk kortit onnistuvat harrastajille.

Keilahallin tiloissa toimii myös keilaseura Nurmijärvi bowling team ry. Seura ottaa mielellään uusia keilaajia mukaan toimintaansa.


Ti-Ke 14-21
To 11-21
Pe 14-16
La 12-14 (huhti-syyskuu 14-16)
Su 16-20

Hohtokeilaus

Hohtokeilauksessa tärkeää on rento tunnelma, jonka luo keilahallin erikoinen valaistus, mukaansatempaava musiikki ja eritasoiset pelaajat. Hohtokeilaus on helppoa ja hauskaa, joten ensikertalaisetkin pääsevät nopeasti tunnelmaan mukaan. Täällä voit rennosti piristää juhliasi tai ystäviesi tapaamisia – järjestitpä sitten polttareita, yritysjuhlaa tai vain normaalia illanviettoa. Pelin lomassa voi leppoisasti vaihtaa kuulumisia ja nauttia virvokkeita.

Pe 16-24
La 14-02 (huhti-syyskuu 16-24)
Su 12-16